Søg

Kategorier

Nyhedsbrev

Serenity Choice Hunting & Shooting Phonak

NYHED Serenity Choice Hunting & Shooting er helt nye ørepropper fra Phonak.

Nedsat pris! 295.00 DKK

400.00 DKK

Tilgængelighed: Vi har denne vare på lager.

Relaterede varer

Serenity Choice Hunting & Shooting

Vi kan hermed præsentere Phonak helt nye produkt af passivt dæmpende universelle standard ørepropper. Phonak  har udviklet førsteklasses membran- og MESH filtre, der muliggør naturlig hørelse og god kommunikation, så man har mulighed for at reagere på omgivelserne. Filtre er som de eneste i verden 100% akustisk testet. Den har en universelle flergangs øreprop, som er fremstillet i et allergivenligt og yderst komfortabelt TPE materiale. Filteret i denne model Hunting & Shooting er det samme, som ShotKiller filter KIM 12 udviklet til jægerne, militæret og politiet.

Hunting & Shooting  har bestået en lang række militære tests, samt er certificeret efter CE, ANSI samt IPIL (33,7dB/166dB). Serenity Choice | Phonak, kan vi fortælle, at Hunting & Shooting  allerede har vundet kontrakter med Bayerische Bereitschafts Polizei og Ministry of Defence UK.


Pakken indeholder:

  • 2 stk. universelle ørepropper i størrelserne S, M og L (størrelse XL fås på anmodning)
  • 2 akustiske filtre KIM12
  • Aluminiumetui med nøglering til opbevaring af ørepropper
  • Betjeningsvejledning på flere sprog, herunder dansk.

Når pakken åbnes er filteret monteret i den store øreprop. Kan den ikke komme i øret, ja så flyttes filtret over i medium størrelsen og så fremdeles. Det er selvfølgelig vigtigt, at de sidder ordentligt. Link til isætning af Phonak Serenity ChoiceTM: https://www.youtube.com/watch?v=rSUFWLQeyk4&t=6s

God fornøjelse - knæk og bræk.

Kurv  

produkt Der er ingen produkter

Login

Forgot your password?

Register