Søg

Nyhedsbrev

Levering:

Hos De Jagt Glade bestræber vi os på, at sende varen samme dag, som den er blevet bestilt. Sker bestillinger om aftenen/ natten vil varen blive sendt næste formiddag.

De Jagt Glade sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder ”dag til dag” levering, hvilket i øjeblikket vil sige at leveringstiden er 4-7 dage. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. De Jagt Glade kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender De Jagt Glade naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer som ikke er omfattet af Post Danmarks målsætning om ”dag til dag” levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. De Jagt Glade tager altid udgangspunkt i ”dag til dag” levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

 


Kurv  

produkt Der er ingen produkter

Login

Forgot your password?

Register