Søg

Kategorier

Nyhedsbrev

Denwax Care

Denwax care

Er et Dansk naturpleje produkt til jagtudstyret. Det holder jagtudstyr flot, smidigt og vandtæt.

159.00 DKK

Tilgængelighed: varer er på lager.

Relaterede varer

Denwax Care er et 100% naturprodukt som består af kokosfedt, lanolin og bivoks. Det anvendes til pleje, beskyttelse og imprægnering af hunde poter, læder, gummi, ubehandlet træ, marmor, nappa, plastik, aluminium, metal, terrazzo, granit, skifer, natursten, travertin, gore-tex, læderlook, noonwood, polyrattan, oliskin, linolium og vinyl. OBS.vinyl og linolium skal efterpoleres med en tør klud et par minutter efter behandlingen.

Danwax Care tørrer normalt på under 2 minutter og bør ikke påføres i direkte solskin. Efterpolering er helt overflødig. Denwax care beskytter også imod saltrander på fodtøj og gør skosværte og silikone overflødig. Er også effektiv som potevoks, den beskytter og heler hundepoter og andre dyr i den kolde tid.

Sådan gør du: Den medfølgende svamp trækkes 2 gange i Denwax Care, hvorefter svampen tørres af på kanten af bøtten. Denwax Care er meget hård i Konsistencen. Sørg for at påføre så tyndt et lag som muligt på emnet, hvis det fedter på emnet så har De brugt alt for meget. Vær opmærksom på at lyse ting godt kan ændre farve til at blive lidt mørkere, da der er lanolin i Denwax. Hvis du er i tvivel om denwax kan bruges på produktet, så prøv på et ikke synligt sted først.

OBS: Denwax må ikke bruges på ruskind, alcantara, nubuck og anilinlæder ( Rå naturlæder)

Kurv  

produkt Der er ingen produkter

Login

Forgot your password?

Register