Søg

Nyhedsbrev

Afstandsmåler SIE-600A

Afstandsmåler SIE-600A

SIE-600A er en afstandsmåler / rangefinder, som  foruden at kunne måle afstanden fra dig og ud til et givet punkt, også måler stigningen eller fald i terrænet i grader og meter.

2,649.00 DKK

Relaterede varer

Afstandsmåler SIE-600A 

Unikke egenskaber

SIE-600A
er en afstandsmåler / rangefinder, som  foruden at kunne måle afstanden fra dig og ud til et givet punkt, også måler stigningen eller fald i terrænet i grader og meter.

SIE-600A okkularet (den bagerste linse, hvor man kikker ind i afstandsmåleren) kan drejes til at billedet i måleren står skarpt til ens øje og derved giver dig det perfekte billede.

SIE-600A tændes ved et enkelt tryk på on / adjust knappen længst fremme, og nu kan man se et display i afstandsmåleren, dette display forsvinder automatisk 15 sekunder efter at man har aktiveret on / adjust knappen, og så er afstandsmåleren igen slukket.

SIE-600A har også en Mode knap bagerst, denne bruges til at bladre i menuen, og ved at holde den nede kan man skifte imellem om resultatet skal vises i YDS (yards = 0,9144 meter) eller i MS = Meter.
 

  • Den kan      måle afstanden i både meter og yards.
  • Hurtig      levering
  • Afstandsmåler      med unikke egenskaberMen vent - der er mere!

Denne lækre afstandsmåler har et utal af muligheder, som er perfekt til jagt.
SIE-600A har 4 forskellige visninger når der trykkes på Mode knappen flere gange.

1. Den visning hvor der kun står YDS eller MS i displayet, er til udmåling af distance fra dig og ud til et punkt, uanset om det går opad eller ned af og når der skal måles distance holdes on / adjust nede til at distancen bliver vist øverst til højre i displayet.

2. ”BEELINE” målt i vandret linje ud til målet, dvs. at måler du f.eks. på toppen af en høj mast, fordi evt. træer skjuler masten nede ved jorden, kan du trykke MODE frem til ”BEELINE” og aflæse målet ud til masten i vandret mål.

3. ”HIGH” = højde, dvs. målt fra din øje linje er visningen, hvor meget terrænet enten stiger eller falder i meter, fra hvor du står og ud til det punkt hvor du har målt til.

4. ”ANGLE” viser den stigning eller fald i målelinjen i ”grader”, målt fra dit øje og ud til målepunktet, egentlig som i punkt 3.
”HIGH” der var faldet eller stigningen bare ikke vist i grader men i meter.

5. Hver gang du har målt et eller andet under en af disse menuer, vil du efter målingen ved at trykke på MODE kunne aflæse alle 4 måleværdier, ved at trykke til den visning du ønsker oplyst. Dvs. står du f.eks. som jæger på en klippeafsats og ser et skud bart stykke vildt nede i dalen, vil du med et tryk på afstandsmålerens on / adjust knap kunne aflæse distancen ud til vildtet i meter indenfor 1 meter, og hvor mange meter terrænet falder fra dig og ud til vildtet ( hvor højt oppe du står ) samtidigt kan du også få skudvinklen i grader vist.

HUSK:  Hurtig levering og vi betaler returporto, hvis du ombestemmer dig!

Tekniske specifikationer:
 

Telescope multiplying factor:
  Available objective lens diameter:
  Measuring range:
  Measuring method:
  measuring error:
  Measuring display:
  Film:
  Exit pupil diameter:
  Exit pupil distance:
  Focusing method:
  Fielf of view at 1000m:
  Field fo view:
  Measuring mode:
  Size:
  Net weight:
  Water impermeabiltiy:

6X
  24mm
  5-600 meter
  Semiconductor laser range finding(safe to eyes)
  ±1m±0.1%
  LCD display
  Multiple filming
  3.8mm
  12mm
  Eyepiece Focusing
  140m
  8o
  Distance, Beeline, High, Angle, Power: 3 V
  40x99x68mm
  180g
  Yes


 

Ekstra produktinformation

Max rækkevidde - Afstandsmåler:

600 m

 

Kurv  

produkt Der er ingen produkter

Login

Forgot your password?

Register