Søg

Nyhedsbrev

FAUNAKRAM 10 KG COMPLETE PREMIUM KORNFRIT TØRFODER MED KYLLING- LIGHT/SENIOR.

FAUNAKRAM 10 KG COMPLETE PREMIUM KORNFRIT TØRFODER MED KYLLING- LIGHT/SENIOR.

Nedsat pris! 249.00 DKK

429.00 DKK

Du skal tilføje 2 som mindste antal for at købe denne vare.

FAUNAKRAM COMPLETE PREMIUM KORNFRIT TØRFODER M. KYLLING LIGHT/SENIOR.

Faunakram komplet Premium er et kornfrit tørfoder. Det er udviklet specielt til overvægtige hunde, samt hunde i alderen 7+ år. Foderet er derfor et  light/ senior produkt, med kylling kød.

Det indeholder lakseolie, som giver omega 3-fedtsyrer og forskellige grøntsager, som giver omega 6-fedtsyrer. Hunde er ikke i stand til, at skabe disse vigtige fedtsyrer selv.

Posen er førsteklasses kvalitet med 9 forskellige farvet design. Posen har også lynlåsfunktion til åbning og gen-lukning for at holde maden frisk.

Produktet er udviklet, testet i tæt samarbejde med ernæringseksperter og opdrættere. Det er for at sikre det højeste kvalitetsniveau og brugertilfredshed er nået.

Produktet er produceret i EU i IFS certificerede fabrikker. Hos Faunakram Pet Food kontrollerer vi vores fabrikker flere gange hvert år for at sikre, at vores krav til kvalitet og sporbarhed altid er på det højeste niveau.

Sammensætning: 

Dehydrerede fjerkræ proteiner (25%),  kartoffelflager, ærter, ærtestivelse, hydrolyseret kylling, dehydreret roefibrer, animalsk fedtstof (kylling), vegetabilske fibre, hørfrø, mineraler, ølgær, inulin (0,8%), fiskeolie, Yucca schidigera ekstrakt, rosmarinus Sp., vitis Sp. gurkemeje Sp., citrus Sp. eugenia Sp.

Kurv  

produkt Der er ingen produkter

Login

Forgot your password?

Register